Deltanatur - Agència d'Excursions i Activitats Familiars al Delta de l'Ebre- Cavalls
Activitats d'aventura

El Parc Natural i les Seves Ramaderies

  • Deltanatur - Agència d'Excursions i Activitats Familiars al Delta de l'Ebre- Cavalls
Gaudeix d'un dia únic al Parc Natural envoltat de caps de bestiar braus, el punt de trobada serà el passeig marítim de riumar a la nostra base d'activitats i restaurant a peu de platja, ens dirigirem a la Finca de Pere Fumador recorrent els camins del parc natural explicant els paisatges i aus que anem trobant en direcció a la Finca.

Seguim la jornada amb una visita guiada a la ramaderia explicant al visitant tot allò referent a la cria del bou brau. Coneixerem des de dins la ramaderia més gran de Catalunya, formada per diferents finques totes dins del Parc Natural del Delta de l'Ebre , reserva de la biosfera.

Visitarem la fina de les Olles a la mateixa finca, a l'Ampolla on gaudirem veient més de 300 caps de bestiar braus integrats als magnífics paratges del Deltes de l'Ebre. Ens submergirem en la bellesa natural del Delta de l'Ebre i descobrirem com el toro conviu a perfecte equilibri amb els cavalls, els bous, les baques i totes les aus de l'ecosistema del Delta.CONSULTA PREUS I DISPONIBILITAT VIA WASAP A LA MATEIXA WEB.
Deltanatur - Agència d'Excursions i Activitats Familiars al Delta de l'Ebre- Cavalls

Deixar una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *