Darwing Beach- Deltanatur Restaurant Arrozes en el Delta3
inici

Ell balla

Deltanatur és una empresa d´activitats d´aventura i rutes guiades situada a la Platja de Riomar al cor del Delta de l'Ebre creada el 2010. Comptem amb un equip de professionals autòctons i enamorats d'aquestes terres, per poder transmetre als nostres clients la història, cultura i tradicions a través dels sentiments que tenim per aquest insòlit territori.

Oferim esports d'aventura i activitats familiars al Delta de l'Ebre .
També realitzem Passejades a cavall, Excursions pel Delta de l'Ebre , Rutes Turístiques,
Tours amb vehicle , Senderismes amb Guia, Rutes amb Caiac , Excursions amb Paddle Surf.

Ruta-Barco-Deltebre
RUTA GUIADA

Pel que fa a les excursions al Delta de l'Ebre que oferim, tenim diverses opcions perquè els clients puguin gaudir dels nostres paisatges i de les aus que l'habiten, combinant les nostres rutes guiades pel Delta de l'Ebre amb creuers amb vaixell per l'antiga desembocadura del riu o amb sortides en caiac o pàdel pel Riu Ebre, passejades a cavall pels camps d'arròs o rutes amb bicicleta , dentre altres opcions per poder gaudir del Delta de l'Ebre i l' observació d'aus en aquest meravellós entorn.

En estar ubicada a la platja, la nostra empresa compta amb diferents alternatives per a la pràctica i gaudi dels esports aventura amb més auge dels últims anys al Delta de l'Ebre , com serien els cursos de windsurf i kitesurf , així com el lloguer de tot el material taules de surf de vela, caiacs, vela lleugera i pàdel surf.
Finalment, per reposar forces us proposem degustar al nostre restaurant la riquesa gastronòmica que ofereix el nostre entorn.

Deltanatur - Agencia de Excursiones y Actividades Familiares en el Delta del Ebro Deltebre
RUTA GUIADA
Deltanatur - Agencia de Excursiones y Actividades Familiares en el Delta del Ebro- Riumar
RUTA GUIADA

RESTAURANT DARWING BEACH-DELTANATUR està situat a peu de platja, la mateixa base de l´empresa Deltanatur. Oferim el producte gastronòmic autòcton del Delta de l´Ebre i de temporada. La nostra carta es nodreix d'arrossos i tot el peix i el marisc que ens aporta la nostra terra.

El nostre celler és del DOTERRA ALTA RESTAURANT DARWING BEACH està dissenyat i pensat per degustar i delectar el visitant amb els seus sabors, olors, costums i poder tastar l'essència del propi delta.

Disposem de zona infantil, terrassa, menjador interior, a 20 m de la platja, amb accés a serveis i dutxes. La nostra gamma de Cocktails tampoc et deixarà indiferent, igual que la nostra botiga de productes típics que un cop degustats podràs comprar i emportar-te per compartir amb els teus éssers estimats. Quan el delta et toca és per sempre.

Marisc del Delta de l'Ebre
MARISC DEL DELTA DE L'EBRE
Darwing Beach- Deltanatur Restaurant Arrozes en el Delta- Deltebre
PESCA DES DEL DELTA DE L'EBRE

Deixar una resposta

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *