QUI SOM I QUE FEM

DELTANATUR és una empresa d'esports d'aventura i visites turístiques situada al cor del Delta de l'Ebre creada al 2010. Contem amb un equip de professionals autòctons i enamorats d'aquestes terres, per així poder transmetre als nostres clients la història, cultura i tradicions a través dels sentiments que tenim per aquest insòlit territori.

En quant a les visites turístiques al Delta de l'Ebre que oferim, tenim diferents opcions per a que els clients puguin disfrutar dels nostres paisatges i de les aus que hi habiten, combinant les nostres rutes guiades pel Delta de l'Ebre amb creuers amb vaixell per l'antiga desembocadura del riu o amb sortides amb kayak o paddle per les aigües de l'Ebre, rutes a cavall pels camps d'arròs o rutes i passejades amb bicicleta, d'entre altres opcions per poder disfrutar del Delta de l'Ebre i el seu meravellós entorn, com l'observació d'aus i paisatges.

A l'estar ubicada a la platja, la nostra empresa compta amb diferents alternatives per a la pràctica i gaudir dels esports aquàtics amb més empempta dels últims anys al Delta de l'Ebre, com son els cursos de windsurf i kitesurf, així com el lloguer de tot el material (taules de windsurf, kayaks, vela lleugera, etc.)

Finalment, per a reposar forces us proposem degustar al nostre restaurant la riquesa gastronòmica que ofereix el nostre entorn.ELS NOSTRES VALORS

RESPONSABILITAT: FOMENTAR LES ARRELS I LA HISTÒRIA DEL DELTA DE L'EBRE

Volem transmetre a totes les persones que confien amb nosaltres la cultura, la història i les tradicions dels nostres avantpassats al DELTA DE L'EBRE.

 

COMPROMÍS: CONSCIENCIATS AMB L'EDUCACIÓ AMBIENTAL

A totes les persones que ens visiten volem que se n'adonin de la importància de protegir i tenir cura dels espais del PARC NATURAL DEL DELTA DE L'EBRE .

 

PROFESSIONALITAT: LA NOSTRA ÀREA DE TREBALL ES EL PARC NATURAL

La nostra intenció és realitzar totes les activitats tant de vela com de visites guiades a les zones d'interés del Parc Natural per a que els clients hi estiguin i comprenguin tots els ecosistemes que formen part d'aquest meravellós paratge natural.

 

RECREACIÓ: DISFRUTAR AMB ELS NOSTRES PARTICIPANTS

La nostra motivació és veure que els nostres clients quedin satisfets amb les experiències que oferim i d'aquesta manera rebem la gratitut i la motivació per seguir treballant i millorant els nostres productes.

 


DELTANATUR
43580 Deltebre
Passeig Marítim Riumar, s/n


Telèfons de contacte

606 74 40 58     

977 10 56 30     
També poden contactar-nos enviant un correu electrònic a:

info@deltanatur4x4.com